magyar férfi kézilabda válogatott

A csapatot megzavarta görcsössé. Csütörtökön a magyarok Fehéroroszország elleni edzőmeccse koronavírusos esetek miatt elmaradt így a közel-keletiek elleni volt az egyetlen.


U18 As Ferfi Kezi Eb Dontos A Magyar Valogatott Nso

Koronavírus miatt elmarad a magyar kézilabda-válogatott meccse.

. A magyar férfi kézilabda-válogatott érmet nyer az elismert szakíró szerint. A csoportkör utolsó fordulójában kedden a magyarok 18 órától Izlanddal. Az első csoportmeccsen Hollandiától meglepetésre kikapott vasárnap Portugália ellen viszont bravúros góllal nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott amelynek továbbjutása kedden kora este dőlhet el.

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Hollandia csapatától a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában csütörtökön a budapesti MVM Dome-ban. Izland 29-28-ra legyőzte Hollandiát a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű B csoportjában a budapesti MVM Dome-ban. Mint ismert a magyar férfi kézilabda-válogatott 3128-ra kikapott Hollandiától a Szlovákiával közös rendezésű.

A magyar válogatott - Máthé Dominik révén - első támadásából megszerezte első gólját a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokságon. Elengedtük a hollandokat aztán a saját hibáink miatt őrlődtünk Nemzeti Sport Nem talált fogást a hollandokon a magyar férfi kézilabda-válogatott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság. A jelenlegi férfi kézilabda-válogatott tagjai az All-Star gálamérkõzésen az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Arénában 2021.

Fehéroroszország ellen léptek volna pályára a magyarok. Holnap is nap lesz. Látványos show-műsorral kezdődött meg a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokság a múlt hónapban átadott népligeti sportcsarnokban is amelyben telt ház előtt játszhatta nyitómeccsét a magyar válogatott.

A jövő csütörtökön kezdődő részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 36-30-ra legyőzte Bahrein csapatát a Szigetszentmiklóson rendezett szombati edzőmérkőzésen. MTI Sávoly Boglárka Jelentős magyar sikereket jósol a csütörtökön kezdődő részben hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon a dán Rasmus Boysen a sportág egyik legismertebb és legfelkészültebb szakírója. A végig rendkívül szoros meccs legeredményesebb játékosa a holland Kay Smits volt aki 16 lövésből 13 gólt lőtt.

MTISzigetváry Zsolt Takács Petra. Ez egyrészt attól függ mire megy a magyar válogatott Izland ellen de attól is hogy a hollandok mit játszanak a portugálokkal a mi mérkőzésünk után. Sima izlandi siker a magyarok csoportjában.


Magabiztosan Varja Elso Eb Meccset A Magyar Ferfi Kezilabda Valogatott


Vb Negyeddontobe Vagyik A Magyar Ferfi Kezilabda Valogatott


Ferfi Kezi Vb Ertekelje A Magyar Jatekosok Teljesitmenyet Nso


Magyar Ferfi Kezilabda Valogatott


Barazdal Szep Barmikor Magyar Ferfi Kezilabda Geslab Net


Elve Boncoltak Fel A Magyar Ferfi Kezilabdat 24 Hu


Elve Boncoltak Fel A Magyar Ferfi Kezilabdat 24 Hu


Ferfi Kezilabda Vb Ket Valogatott Kozul Kerul Ki A Magyarok Selejtezos Ellenfele Hetmeteres Com


Negyedik Lett A Magyar Ferfi Kezilabda Valogatott Debrecen Hirei Debreceni Hirek Debrecen Es Hajdu Bihar Megye Hirei Dehir Hu


Megvan A Magyar Valogatott Kerete A Ferfi Kezilabda Vebere 24 Hu


Megvan A Magyar Valogatott Kerete A Ferfi Kezilabda Vebere 24 Hu


Bassza Ontelt Indul 2017 Es Ferfi Kezilabda Vb Geslab Net


Ferfi Kezilabda Valogatott Mol Csapat


Szenzaciosan Jatszott A Ferfi Kezilabda Valogatott Varosi Kurir


Ertekelheto Logikus Folyam Ferfi Kezilabda Magyar Valogatott Geslab Net


23 00 Veretlenul Zart A Magyar Kezilabda Valogatott Hungary Sport


Elutazott Lengyelorszagba A Ferfi Kezilabda Valogatott Jochapress Hu


Zona Fenyegeto Pontosan Magyar Kezilabda Valogatott Keret Geslab Net


Szeged Hu Alapemberek Nelkul Nem Nagyon Volt Esely A Spanyolok Ellen Spanyolorszag Magyarorszag 36 28 21 14

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel